Колеги, къде се намири тоя отдушник?.Казаха ми, че е някъде в задната част на колата.Как да го почистя, ако е запушен?.Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отдушник на купето-Браво
Collapse
X
-
bivmo
-
bivmo написа:Досега не съм чул да има отдушник.Има клапа за свеж въздух.
Коментар
-
bivmo
-
На Брава-та ми го мернах отзад, в багажника, под десния стоп, провери там да не е.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
bivmo
-
Да точно под стопа долу най-в ниското в ъгъла се намира на Бравото.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bivmo
-
bivmo
Намерих къде са решетките зад десния стоп в багажника. Не ми се слиза в канала да търся под бронята къде има отвор и дали е запушен.
Коментар
-
Наскоро разследвах отдушника и направих малко снимки.Тоя отдушник е причина да ми влиза вода в багажника отдясно. Това става само когато вали дъжд и карам по мокро. Когато си мия колата не се мокри.Обяснявам си го със това че задното дясно колело хвърля вода нагоре. Изглежда хвърля достатъчно високо и влиза през отдушника. Също подозирам че при по-висока скорост долният ръб на задната броня загребва въздух и го завърта, когато е мокро със въздуха загребва и капчици вода.При мен като разглобявах корите ми се струва че има и малко кал. Беше сухо и приличаше на прах обаче си мисля че може да е засъхнала кал.Интересувам се при други коли дали отдолу няма някакъв щит зад дясното задно колело който е закрепен за бронята така че колелото да не хвърля вода нагоре към бронята. Май ще трябва да си направя такъв щит от алуминий и да го закрепя за бронята. Защото ми мокри багажника и е много неприятно.Ако някой има фабрично монтиран такъв щит нека да го снима и да покаже как е направен.Известно е че в определен период Фиат са пускали серия Фиат Браво в която е имало такъв фабричен дефект - вода в багажника. После явно е отстранен. Обаче интересувам се как е отстранен.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Как е решен този проблем с отдушника, за да не влиза вода?http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар