На моят фиат Пунто радиатора му леко сълзи днес си купих един прах AlumAseal бил някакъкв алуминиев прах ефикасен ли е как да го сипя тук пише радни неща 1 Махнете капачката на радиатора след като двигателя истине2Запалете мотора и изчакайте докато загрее3Изсипете съдържанието в радиатора 4Долейте с антифриз 5 Поставете капачката на радиатора 6 Запалете двигателя нищо не разбирам ако някой го е ползвал да ми обясни как да го сипя трябва ли двигателя на е загрят максимално Моля обяснете ми Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запушване на течове в охладителна система
Collapse
X
-
u_bo
-
Абе пичове,това със запушването знаете много добре че е само временно решение.И аз имах подобен проблем и пробвах с такива добавки.Е нищо не стана.А и в крайна сметка един радиатор на старо не е кой знае колко пари за да му се чудите.Поне ще сте спокойни-чиста му работаНе карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Абе пичове,това със запушването знаете много добре че е само временно решение.И аз имах подобен проблем и пробвах с такива добавки.Е нищо не стана.А и в крайна сметка един радиатор на старо не е кой знае колко пари за да му се чудите.Поне ще сте спокойни-чиста му работаFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
ето за това говоря "topuzko" Не си струва да рискуваш.Аз моя радиатор го намерих на старо за 140 лв.И досега не съм имал проблеми с него.Мисля че си заслужава да ги даде човек тия пари и да му е мирна главата послеНе карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
u_bo
cveteca написа:ето за това говоря "topuzko" Не си струва да рискуваш.Аз моя радиатор го намерих на старо за 140 лв.И досега не съм имал проблеми с него.Мисля че си заслужава да ги даде човек тия пари и да му е мирна главата после
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар