Здравейте, колеги и честита Коледа!Датчикът за охлаждането ми не е в ред и периодично откача. Вчера обаче при поредното закачане отиде на максимум. Днес долях антифриз концентрат, но резултатът беше същият - само след 2 минути работа на място отиде на максимум.Има ли как да разбера дали проблемът е в датчика, а имам охлаждане и безопасно ли е да отида на собствен ход до сервиз?Става дума за Фиат Браво ТД100.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с охлаждането
Collapse
X
-
Re: Проблем с охлаждането
ochinko написа:Здравейте, колеги и честита Коледа!Датчикът за охлаждането ми не е в ред и периодично откача. Вчера обаче при поредното закачане отиде на максимум. Днес долях антифриз концентрат, но резултатът беше същият - само след 2 минути работа на място отиде на максимум.Има ли как да разбера дали проблемът е в датчика, а имам охлаждане и безопасно ли е да отида на собствен ход до сервиз?Става дума за Фиат Браво ТД100.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
ochinko написа:Много благодаря за отговора. Всичката документация и схеми са ми в работата обаче, тъй ще те помоля да ми опишеш къде се намира буксата, защото не се оправям много добре.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар