Питането ми е следното:Понеже съм поразглобил така или иначе жабката и реших да изкарам радиаторчето понеже леко ми сълзи сигурно от някъде щото е мокро под него и май е за смяна. Та видях къде се намира и знам как да го извадя обаче върху неговото капаче имам някаква пластмаса която ми пречи(тя е върху капачето и продължава до другия край откъм педалите и задния и край продължава до начаото на тръбичките за антифриза,който влизат в купето Утре ще кача и снимки ако не е станало ясно тъй като много много неможе да се обясни Искам да я махна тая пластмаса която покрива тръбичките и капачето на радиаторчето за да си го сменя или да видя дали не е от гумените пръстени
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос свързан със смяната на радиаторче за парното
Collapse
X
-
Не е нужно да сваляш пластмасата, просто я избутваш на долу и демонтираш радиатора. Той е прикрепен с един винт от горната страна и с фланец с три болта към тръбите. Аз лично я закрепих с една отверка натисната на долу за да използвам и двете си ръце Ps:Ако срещнеш някаква трудност при подмяната на радиатора обади се 0888123472- ТодорBravo 1.6 16v
-
u_bo
-
6ma7ka7a написа:Колега задължително намажи о пръстените със силикон, че аз моя радиатор го сложих сложих нови о пръстени след една седмица и протече затова мажи със силикон.Картинките бяха от накакъв сайт който сега немога да намеря добре че съм запаметил картинките.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Малко извън темата. Къде се намира клапата за промяна на посоката на въздуха за купето и навън??www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
VooDoo написа:6ma7ka7a написа:Колега задължително намажи о пръстените със силикон, че аз моя радиатор го сложих сложих нови о пръстени след една седмица и протече затова мажи със силикон.Картинките бяха от накакъв сайт който сега немога да намеря добре че съм запаметил картинките.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
няма д астане със силикон пичове, вервайте ми, 3 пъти съм го свалял. няма толкова високи о пръстени да се продават, затова така става- не може да уплътни добре и сълзи- или си карате така или слагате като мен- на диаметър тършсите същия като оригиналния, но на височина намирате по-ниски и слагате 2 о-пръстена, които да са малко по високи от оригиналния и после дори няма нужда от кой знае кво стягане на планката дето натиска тръбите. изпробваноклапата се намира отпред под поленовия филтърLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:няма д астане със силикон пичове, вервайте ми, 3 пъти съм го свалял. няма толкова високи о пръстени да се продават, затова така става- не може да уплътни добре и сълзи- или си карате така или слагате като мен- на диаметър тършсите същия като оригиналния, но на височина намирате по-ниски и слагате 2 о-пръстена, които да са малко по високи от оригиналния и после дори няма нужда от кой знае кво стягане на планката дето натиска тръбите. изпробваноклапата се намира отпред под поленовия филтърSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
u_bo
PaUnOff написа:Знам че има около 3 теми със снимки...всички съм ги чел обаче точно това което питам го няма! Прочети ми въпроса да видиш,ако го имаше нямаше да питам за въпросното пластмасово капаче
Коментар
-
pakumba написа:няма д астане със силикон пичове, вервайте ми, 3 пъти съм го свалял. няма толкова високи о пръстени да се продават, затова така става- не може да уплътни добре и сълзи- или си карате така или слагате като мен- на диаметър тършсите същия като оригиналния, но на височина намирате по-ниски и слагате 2 о-пръстена, които да са малко по високи от оригиналния и после дори няма нужда от кой знае кво стягане на планката дето натиска тръбите. изпробваноклапата се намира отпред под поленовия филтърFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
crush написа:Малко извън темата. Къде се намира клапата за промяна на посоката на въздуха за купето и навън??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар