Става и с пускане на климатика
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много ми се потят стъклата!!!
Collapse
X
-
bubachko написа:А аз какво да правя, като моите сутрин се запотяват отвън?! Съвсем сериозно, няколко дена забелязвам когато тръгвам в по-влажни дни, че става така... Пускам чистачките, и след около 1-2 мин. пак мъглево... па пускам и па след малко мЪгла... И така, докато не се подгрее лекинко джама от духалката или не дигмен скорост, та да го обветря...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
потене на предено стъкло
Колеги, важно е да е отворена клапата за въздуха. Стига глупсоти с тоя климатик. Климатика е само за лятото да охлажда, не че не върши работа за изсушаване, но не е практично. Аз имах проблем с калапата, беше зациклила малко и беше в позиция затворена. отворих я, оправих 1я да се движи нормално и сега катои си е отворена нямам никакъв проблем със стъклата. Важное да влиза свеж въдух!!!Стига сте обърквали хората с тоя климатик. Ако е Климатроник..е по - друго , но пак няма нужда!!Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
На един приятел заради антифриза му се потеха ужасно стъклата на Голфа и нищо не се виждаше.А иначе могат да се запотят доста и ако си с някоя мацка в колата. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Кой ще се произнесе относно премахването на сутрешната влага? Как е най ефективно? Със студен въздух или с топъл? Изключваме климатика понеже не всеки има!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Suppish написа:Между другото искам да изкажа благодарноста си към вашият форум, тъй като като смених марката - от VW Polo на Fiat Bravo усетих как съм карал яко дървена кола преди.Не само новата кола ме кара да се чуствам по-добре, а и форума. В онзи въпросният стария форум я нямаше тази свобода както е има при вас, нямаше го разбирането а само глупави закани простотий и нерви! Е сега как се радвам като дебело дете на сладкиш за спам темите, за смеха и за топлото чуство в този форум ви е бедна фантазията. Благодаря Ви !Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар