Епа то на колата е най-забавното сексУ, оти стендо качва безплатно, га не качиме некоя кака у въртележката мира няма да има!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много ми се потят стъклата!!!
Collapse
X
-
Между другото искам да изкажа благодарноста си към вашият форум, тъй като като смених марката - от VW Polo на Fiat Bravo усетих как съм карал яко дървена кола преди.Не само новата кола ме кара да се чуствам по-добре, а и форума. В онзи въпросният стария форум я нямаше тази свобода както е има при вас, нямаше го разбирането а само глупави закани простотий и нерви! Е сега как се радвам като дебело дете на сладкиш за спам темите, за смеха и за топлото чуство в този форум ви е бедна фантазията. Благодаря Ви !MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Между другото искам да изкажа благодарноста си към вашият форум, тъй като като смених марката - от VW Polo на Fiat Bravo усетих как съм карал яко дървена кола преди.Не само новата кола ме кара да се чуствам по-добре, а и форума. В онзи въпросният стария форум я нямаше тази свобода както е има при вас, нямаше го разбирането а само глупави закани простотий и нерви! Е сега как се радвам като дебело дете на сладкиш за спам темите, за смеха и за топлото чуство в този форум ви е бедна фантазията. Благодаря Ви !Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Нов раздел - лиготии :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ехх съгласен съм за форума защото найстина се забелязва уважението от всички което е похвално ... Относно Джамовете и мойте са тай да му еба мамиту най лесния начин е остави единия прозорец леко отворен да влиза от там студен въздух и ще си добре поне при мене деиства ... А относно Бобеца баба ми има една опойваща рецепта май и аз ще минавам вече на храна без боб че иначе не виждам по пътя к’фо става :P Полигавете се малко, но не използвайте нецензурни думички като онези по-горе с малките букви.Може и да сме по-ларж от модераторите на други форуми, но това не означава, че е анархия.Биг брадър гледа!!!!Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
Най- напред се убедете че радиаторчето на парното(1- ва проверка) ви не тече и тогава мислете за разни клапи, филтри на купето(2- ра проверка) и моторетки(3- та проверка) за клапата за външен въздух!Едва, когато сте изпълнили стъпка по стъпка основните проверки и ремонти ще имате непотящи се челни стъкла!Успех! :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
MOYA написа:Проблема е лесно решим, когато пуснеш парното направи настройка да вкарва въздух от вън( а не да върти този в купето)
Коментар
-
Извинявам се на екипа за незензураираната дума а за джамовете и аз като пъсна климатика всичко се оправя оправя джамовете и финансите и да питам нещо друго как да проверя там тея клапи за парното и казанчето или каквото е там че съм малко неук по темата и се опитвам да работя по въпроса :PFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар