Колеги, всяка зима много ми се потят стъклата на колата. По принцип в купето дъжа винаги 7-8 килограма технически силикагел, но не помага. Признавам си, че зимно време ям много боб и други варива...Какво мислите? От какво е запотяването - от антифриза или от метана?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много ми се потят стъклата!!!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
fihi
Re: Много ми се потят стъклата!!!
Humppa написа:Колеги, всяка зима много ми се потят стъклата на колата. По принцип в купето дъжа винаги 7-8 килограма технически силикагел, но не помага. Признавам си, че зимно време ям много боб и други варива...Какво мислите? От какво е запотяването - от антифриза или от метана?
Коментар
-
Незнам как е при вас, но в Дедрата цяла зима си карам на климатик Значи не му ли включа ECON, т.е. да изключа ръчно климатика, той си бачка и си духа студено на стъклото, а топло вътре към купето. Това го прави докато външната температура е над 3 градуса.Ако спра климатика дори за малко, веднага предното стъкло се замъглява. Другият вариант да премахна запотяването, е да намаля температурата до край и да насоча струята само към прозореца. Но пък тогава в колата става студено Няма друг вариант, какво ли не съм пробвал.
Коментар
-
Можеби моторчето .. аз си взех от Била препарат за 5 лв против потене и относно предният и страничните два забравих за потенето / с парно на 1 да духа на прозорците де / Орносно варивата .. хм смени боба колега знам ли"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Аз също си взех такъв препарат ,но не съм го пробвал още ,все се каня да ги намацам ,но няма време!За боба...пробвай да го вариш с минерална вода а не с обикновена - овира по-бързи и става по-мекичък ,и следствените газове са по-малко смъртоностни!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Humppa
Хихихи, колеги, тази тема я пуснах леко саркастично (по-скоро с цел да се лиготим в нея), точно по повод зачестилите напоследък теми по въпроса!
Коментар
-
Я па обичам боба, леба и га е*а... ама туй последното нещо га го вършим 2-та независимо у бравока или дека сварим в талига неква, стъклата се потят направо като през каменната ера са се потили неандерталците, и после стъклата потени незапотени едни крака, стъпки, следи, пръсти оставят такива отпечатаци, че кака Любка от 5-тия етаж си мисли "Мойта щерка ли е била, не е ли била?" инак туй става само кат сме 2-ма, га съм сам - я таквиз проблеми немам само Лили и Деси и оркестъра да свири...MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Язе се чудим оти дишате у колите си - не дишайте и нема а се потат... То скоро нали и данък въздух че турат и те така... Проблемо че се реши...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар