Здр.Парното на ТИпото ми спря да работи на топлъл въздух.До преди 2-3 дни си бачкаше и като врътнах ключа за топло/студено и се развали.Свалих панела долу до кранчето на парното и там беше се счупело там където е закрепено лостчето на жилото към купето(точно до кранчето на парното).Разкачих жилото и ръчно затворях/отварях клапата но си духа само студено а това е направо ужасно особено сутрин когато всичко е заледено и се запотяват стъклата.Кажете как мога да оправя тоя гаден проблем,пък и да го открия трябва първо Термостата си работи (99% съм сигурен)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парното духа само студено-РЕШЕНО
Collapse
X
-
Еми явно клапата на топлия и студен въздух се е счупила!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executer написа:Еми явно клапата на топлия и студен въздух се е счупила!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Да не забравиш да кажеш какъв е ефекта после еи че и аз на мойта брава трябва да и праскам таблото някой ден изгоря ми електромоторчето за клапана която ограничава въздоха от вън и върти самоп този в купетоSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
Dikata_BG написа:Да не забравиш да кажеш какъв е ефекта после еи че и аз на мойта брава трябва да и праскам таблото някой ден изгоря ми електромоторчето за клапана която ограничава въздоха от вън и върти самоп този в купетоFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Dikata_BG написа:Да не забравиш да кажеш какъв е ефекта после еи че и аз на мойта брава трябва да и праскам таблото някой ден изгоря ми електромоторчето за клапана която ограничава въздоха от вън и върти самоп този в купетоFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
wwalker написа:Случайно да си слагал добавка против течове в охладителната система?Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Абе и на мен така започна да ми прави. Само ако карам с мръсна газ, започва да духа топло - на парно и на клима. Иначе на място само студено. И това стана, след като влязох в една дупка и вмести първа, вкарах трета и се опътах да изляза от нея. Колата ествествено угасна, усетих се какво съм направил и все пак с първа излязох . Но проблемът бе забелязах след това. Допреди дупката си бачкаше, щото бях на клима, малко преди това тръгнал, и се усещаше лек затоплен въздух. Някой идея какво може да е при мен или да пусна нова тема, да не спамя тази?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар