Здравейте колеги Аз също имам проблем с парното. След като нямаше такова, по ред причини- разхлабени гнезда на бушона и релето, нагоряло реле, спекла перка и прочие ... Та сега перката се върти, но от няколко дни през повечетро време ми се губи 2рата степен на перката, а това страшно много ме дразни... Можете ли да ми дадете насока за отремонтиране /още не съм демонтирал копчето но предполагам е с резистори, само гадая де/ П.П. Предполагам, че темата е доста дискутирана и се извинявам, но още немога да се оправя в форума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парното духа само студено-РЕШЕНО
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:... /още не съм демонтирал копчето но предполагам е с резистори, само гадая де/ ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:S.W.A.T. написа:... /още не съм демонтирал копчето но предполагам е с резистори, само гадая де/ ...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:... Мойте степени не работат,само най-силната работи и така е от край време ...Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
А колеги аз съм с Купе и парното и климатроника нещо ми се бъзикат - при затопляне сутрин няма разлика дали сам на парно или климатроник, понякога докато ми е на 22градуса и си духа топло на парното, започва да духа доста по-хладен въздух, а е на парно на 1 или 2скорост! Дали не ми се ебава климатроника, дали тече или....де да знам! Някой има ли идеи?Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар