Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парното духа само студено-РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги Аз също имам проблем с парното. След като нямаше такова, по ред причини- разхлабени гнезда на бушона и релето, нагоряло реле, спекла перка и прочие ... Та сега перката се върти, но от няколко дни през повечетро време ми се губи 2рата степен на перката, а това страшно много ме дразни... Можете ли да ми дадете насока за отремонтиране /още не съм демонтирал копчето но предполагам е с резистори, само гадая де/ П.П. Предполагам, че темата е доста дискутирана и се извинявам, но още немога да се оправя в форума
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
      ... /още не съм демонтирал копчето но предполагам е с резистори, само гадая де/ ...
      Резисторите на Типо са при моторчето - там където влизат кабелите. Най-вероятно копчето (врътката) ти прави номера и е за почистване или смяна.
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
        S.W.A.T. написа:
        ... /още не съм демонтирал копчето но предполагам е с резистори, само гадая де/ ...
        Резисторите на Типо са при моторчето - там където влизат кабелите. Най-вероятно копчето (врътката) ти прави номера и е за почистване или смяна.
        Мойте степени не работат,само най-силната работи и така е от край време
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
          ... Мойте степени не работат,само най-силната работи и така е от край време ...
          и теб те уредихме http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=2636
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Перката скоро я свалях имам спомен, че влизат 2 дебели проводника с букса, даже свалих и мотора с перката от основата, но не забелязох да има нещо за контрол ...
            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

А колеги аз съм с Купе и парното и климатроника нещо ми се бъзикат - при затопляне сутрин няма разлика дали сам на парно или климатроник, понякога докато ми е на 22градуса и си духа топло на парното, започва да духа доста по-хладен въздух, а е на парно на 1 или 2скорост! Дали не ми се ебава климатроника, дали тече или....де да знам! Някой има ли идеи?
              Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
              X