Здравейте имам следният проблем ного ми се запотяват всичките стакла на колата ми защо? Доста четох видях споменатият филтър на купето а аз нямам такъв .От каде може да е този проблем? Антифризът не ми се губи.Благодаря предварително.!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяване на стакла на Bravo 1.4 96.г
Collapse
X
-
И аз имах такъв проблем, но го реших по друг начин. В смисъл - бях прочел, че с времето уплътненията при маркучетата на вътрешното радиаторче сдават багажа и перката лепи антифриз по стъклата. Купих си течност за запушване на течове на марка Холтс. Струва 10 лв и се продава по бензиностанциите. Налях и потенето изчезна след 10тата минута. Успех !www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Humppa
Явно за всяка кола проблемът е индивидуален. На моето Браво съм сложил добавка за запишване на течове, но стъклата си се потят. И моята клапа не работи. Решението при мен - спрей против запотяване на стъкла!П.П. Зимата дойде и се почнаха шлагерните теми за стъклата
Коментар
-
От време на време си пускайте и климатика паралелно с парното и 100% няма да се потят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05www.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Humppa
Отварянето на прозорците с цел проветрение и влизане в купето на премръзнали от студ мухи също помага :D
Коментар
-
crush написа:От време на време си пускайте и климатика паралелно с парното и 100% няма да се потят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
с риск да ми се посмеете доста, и на мене вчера ми се запотиха джамовете стабилно! (между другото вчера регистрирах колата - Браво 1.8 16V ) и ся се радвам като дебело дете на сладкиш, въпросната клапа да не е едно копче до копчето за климатика където има нарисуван автомобил и стрелка дето циркулира? А тоя филтър неска отиам да го сменям, че вчера нищо се не види! Между другото Бравото направо е сополет.... май се влюбвам....MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
На мен пък лявото се запотяваше преди и ми беше лесно да го позабърсвам с лакътwww.CarProfi-BG.com
Коментар
-
Humppa
И аз си имах едно мече от тези на кока кола, добра работа ми вършеше, докато племенницата не го сви :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар