Колеги,искам да ви помоля тези,които сте с такъв двигател да споделите къде ви стой стрелката при извънградско каране през зимата.При мен стои на посоченото от мен с червено и си мисля,че може би нещо по термостата или датчика за отчитане не е наред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температура на охладителната течност при Мареа 1,6 16V
Collapse
X
-
Re: Температура на охладителната течност при Мареа 1,6 16V
dudulia написа:Колеги,искам да ви помоля тези,които сте с такъв двигател да споделите къде ви стой стрелката при извънградско каране през зимата.При мен стои на посоченото от мен с червено и си мисля,че може би нещо по термостата или датчика за отчитане не е наред.Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
-
Sev написа:при какво положение ти се включва първата степен на перката?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
На извънградско и моята е, да речем, ма-алко над червената стрелка, която си посочил, а пак на косъм над бялата, предимно в градски условия, ми се включва някоя степен, сигурно първата, но не съм сигурен. Но понеже спазвам принципа, че нещо, докато работи, не се пипа, а и разходът ми е перфектен, не съм тръгнал да се занимавам с термостата - не знам, защо да не е нормално при по-ниските температури навън, стрелката да е малко под средата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
dudulia написа:Sev написа:при какво положение ти се включва първата степен на перката?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар