С мареа съм 1,6 16В сега в студените сутрини като запаля и ми показва постоянно на таблото температурата,сменят се - температурата показва след 1-2 секунди показва изминатите километри и след малко пак градусите без да съм натискал копчето с което по принцип излиза външната температура.та мисълта ми е нормално ли е това и ако да защо е така?и още и въпрос като запаля и зад таблото някъде се чува малко странен шум някакво бръмчене-само в студените дни го прави.по-рано като си беше топло времето не се е чувало това.трае около 5-6 мин - нормално ли е този звук да се чува и от какво може да е? благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за термометър за външна температура...
Collapse
X
-
Re: Въпрос за термометър за външна температура...
MyKuTo написа:С мареа съм 1,6 16В сега в студените сутрини като запаля и ми показва постоянно на таблото температурата,сменят се - температурата показва след 1-2 секунди показва изминатите километри и след малко пак градусите без да съм натискал копчето с което по принцип излиза външната температура.та мисълта ми е нормално ли е това и ако да защо е така?и още и въпрос като запаля и зад таблото някъде се чува малко странен шум някакво бръмчене-само в студените дни го прави.по-рано като си беше топло времето не се е чувало това.трае около 5-6 мин - нормално ли е този звук да се чува и от какво може да е? благодаря предварително
-
snaiperisto написа:MyKuTo написа:температурата показва след 1-2 секунди показва изминатите километри и след малко пак градусите без да съм натискал копчето с което по принцип излиза външната температура.
Коментар
-
През определени интервали си мига температура-километри - при Мареа е <=3 градуса. Идеята е да те предупреди, че може да има поледявания по пътя.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз лично нямам идея брат Аз съм с дизелак - при мен бръмчене дал бог (’талянския де)...Steliyan's Life!
Коментар
-
MyKuTo написа:зад таблото някъде се чува малко странен шум някакво бръмчене-само в студените дни го прави.
Коментар
-
ogi28b написа:MyKuTo написа:зад таблото някъде се чува малко странен шум някакво бръмчене-само в студените дни го прави.FIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX
Коментар
-
snaiperisto написа:Автоматично под 4 градуса.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ганчо, включва се автоматично ПРИ 3 градуса, които са си от където и да ги погледнеш под 4 И според мен не е щото им е студено на Италианските, а щото си мислят за италианците Айде холан - предпочитам нещо да ми мига и да ме накара да се замисля вместо Форд да си оставил току що мазните пръсти по спирачките на новото "Волво"...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар