колеги, смених си радиаторчето на парното на бравото. новото е от стамболийски купено, беше омазано с нещо си, очевидно за съхранението. преди да го монтирам го бърсах с меглио колкото успях, пръсках ио оставях и така. обаче много смърди, то със старото не миришеше така, очаквам за час-два нагряване да се спре да мирише ама тц. някой има ли опит с такъв проблем кога ще спре д ами мирише така гадно, пръсках меглио над вентилатора отпред, ама ефект определено няма не ми се сваля пак щото е адска шитня, а и не знам може би трябва да го кисна в нещо цялото направо...Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново и миришещо радиаторче на парното
Collapse
X
-
Sev написа:спокойноще мирише още доста време :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
аз моето го смених през априлтогава миришеше яко, дажи дим излизаше сега като го ползвам пак миришено съвсем слабо само в първите 10-15 секундипри всекидневна упортеба сигурно за 1-2 седмици ще се отмиришеобаче при мен мирише от лепилото с което е залепен дунапренасамото радиаторче не е мацнато с нищо
Коментар
-
Sev написа:аз моето го смених през априлтогава миришеше яко, дажи дим излизаше сега като го ползвам пак миришено съвсем слабо само в първите 10-15 секундипри всекидневна упортеба сигурно за 1-2 седмици ще се отмиришеобаче при мен мирише от лепилото с което е залепен дунапренасамото радиаторче не е мацнато с нищоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Sev написа:при мен о-пръстените заспаха, макар че ги купувах отделноа тия от Стамболийски поне да бяха те предупредили да го миешхем ти дали дунапрен, хем не знаят че ще миришеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
щото подозирам точно това- че аз съм обърнал този ред и пръстена трябва да е най-вътре ...това още преди повече от година и затова сума нерви изхабих. ае как да е, сега е дота по добре от италианския им замисъл ...ако не смърдешеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
абе аз много отдавна ги знам кви са боклуци нещатата там ама нямаше как да хдоя до друго място. иначе на същата цена е и при хит ко /или много близка/ не пазаря оттам заради евтиното. ама никой не каза за седмица, за две за три за 6 месеца ще отмине смрадта? иначе и при мен попушва малкоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
и моето вече втора зима подкарва и си мирише ако че е Ниисенс, помня като го смених първия ден и кат я подкарах, като взе да пуши ти казвам отворил съм двата прозореца и пушек излиза все едно съм се запалил ба негова мама Сега мири само първите няколко секунди както каза СЕВ, не знам може и постоянно да мирише ама да свиквам с миризматаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар