Е на кво толкова мирише!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново и миришещо радиаторче на парното
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:и моето вече втора зима подкарва и си мирише ако че е Ниисенс, помня като го смених първия ден и кат я подкарах, като взе да пуши ти казвам отворил съм двата прозореца и пушек излиза все едно съм се запалил ба негова мама Сега мири само първите няколко секунди както каза СЕВ, не знам може и постоянно да мирише ама да свиквам с миризматаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Същия проблем го имам и аз. Смених радиаторчето преди 10-тина дни и сега като пусна парното в началото си смърди та чак пуши .Но за 1-2 мин миризмата изчезва. Ако карам на парно всеки ден почти не се усеща(или аз свиквам ).Сега съжалявам, че не го измих преди да го монтирам, но не ми се сваля пак да го мия. Все се надявам, че за извсетно време ще "обгори" каквото има там и ще спре да смърди.FIAT Brava 1.6 16v '97
Коментар
-
u_bo
аз го сменях зимата и не ми мириса изобщо ?може би защото се бях объркал и махнах уплътнителите (дунапренени), и след време се наложи да го сваля пак и да ги сложа.етоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21854
Коментар
-
u_bo написа:аз го сменях зимата и не ми мириса изобщо ?може би защото се бях объркал и махнах уплътнителите (дунапренени), и след време се наложи да го сваля пак и да ги сложа.етоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21854Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo написа:аз го сменях зимата и не ми мириса изобщо ?може би защото се бях объркал и махнах уплътнителите (дунапренени), и след време се наложи да го сваля пак и да ги сложа.етоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=21854Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
u_bo
ми , ко да ви кажа вижте моят радиатор каква марка(пише в линка) е и напишете вашите какви са, да сравним информацияпри мен миризма ОПРЕДЕЛЕНО НЯМАШЕ.да видим коя марка мирише най -зле
Коментар
-
И аз така се наредих сега, за 2 седмици понамаля малко, но когато реша да тръгвам със студен двигател, или ако изключа духалката известно време и я пусна, пак започва.Не се трае, все едно се пържат картофи или нещо по-тежко...На моменти изчезва и после пак се появява.Поддава ли се на чистене това радиаторче??В сервиза ми казаха, че ще трае 100 км, а реално след 1000км, които направих тези две седмици, положението не е кой знае колко по-добре.След това ми казаха, че ще трябва да си го търпя...Най-странното е, че преди 2 години пак ми сменяха радиаторчето, но нямаше такава смрад на мазно, даже парното (горещата струя) винаги миришеше приятно.. до момента, в който протече..Дали това зависи от модела на радиатора?
Коментар
-
При мен миришеше на някакво фино машинно масло, смених го декември и до пролетта си меришеше, но тази зима вече не се усеща, след като цяло лято се е пекло. Та така търпение трябва и проветряване :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар