Пратете ако ви се намира, че май тече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схема за радиатор парно Bravo 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: Схема за радиатор парно Bravo 1.6 16V
Georgi написа:Пратете ако ви се намира, че май тече.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ogi28b написа:Има тема специално за целта - сваля се жабката и се работи от там. Темата е или в често задавани въпроси, или някъде там Преди няколко дни я четох, щото и аз имам съмнения, ама при мен проблема е в конденза от климатика.BRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
Да , сигурен съм че проблемът ми е свързан с оттичането на кондензиралата в/у изпарителя вода. Не знам дали се оттича някъде, или се трупа в известно количество и се задържа, и се образува мухъл, но когато е работел климатик, после изгася, и после пак като запаля - няма такава невъобразима воня в първите няколко секунди! Антифриза не е помръднал милиметър от както колата я имам, с изключение на едно доливане зимата, което беше по друга причина.
Коментар
-
Темата за смяната на радиатора я четох имаще и снимки приложени много ми помогнаха благодаря на колегата който я е качил! Има един проблем обаче. махмах жабката стигнах до радиатора наистина е пробит беше омазано с антифриз навсякъде. Купих ново радиаторче взех си и пръстенчетата нови и го смених обаче като запалих колата и като загля е леко влажно на самата връзка където се стягат тръбите. В темата от която гледах как се сменя радиатора пише че ако няма течове слагаш жабката и другите пластмаси и си готов. А ако има течове????Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
-
О пръстените специално мойте бяха много малко по големи.Първо сложих новите о пристени набитах тръбите стегнах със скобата всичко точно но само така си мислех първите 3 мин.като запалих колата работи точно 3мин. и протече от едната тръба.После пак сваляй тръби сложих един нов о пръстен един стар и всичко заспа както се казва до днеска (да чукна на дърво).Това е от мен.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
То не е чак теч просто леко сълзи там. Даже не капе ама като опипам с пръст по фланеца и един път е влажно един път е сухо. Ще го мисля какво ще го правя. На първо време ще покарам малко така 1-2 седмици. Аз още не съм налял антифриз с вода съм ще изчакам да видя дали нама да спре да се овлажнява там и ако не престане ще трябва пак да го свалям и да мисля какви да ги върша.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар