Нещо не ми се връзва цялата схема. Преди месец смених радиаторче на парното, за да не мирише, беше си пукнато. Спря да мирише обаче не знам защо като спра климатика и замирисва на кофти, на мокро куче Помогнете с малко дете съм а не искам такива миризми в купето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как излиза водата от купето при включен климатик на Мареа?
Collapse
X
-
Може самата кутия(кутията за парното ) да е била пълна с някви мизерий вътре, ако ти си го сменял трябва да си забелязал ама ако е в сервиз може да са претупали работата. Аз имах едно Ауди и като му сменях радиаторче, вътре в тая кутия само мен ме нямаше, листа, косми и какво ли още не. Има едни спрейове, за марка не мога да се сетя, но са точно за това, да изчистват миризмите по въздухопроводите. Даже могат да достигнат и до кутията (май грешно се изразявам) и да "обезпаразитят" вътре. Успех!
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...start=15Май тука е отговора и утре ще проверяМареа 1.8HLX 1996г с газов инжекцион PowerJet
Коментар
-
vlado1027 написа:от картинката следва колегите tornado от предният линк да е изключително прав, и след като се уверя и аз утре ще прикача и снимкиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар