Открих теч на антифриз от радиатора по гредата отдолу. теча за сега е малък ,и мисля че само като спрал мога ли да го третирам с тази добавка или течните са по добри
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч на антифриз/Питане за добавка?!
Collapse
X
-
Теч на антифриз/Питане за добавка?!
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
сложих пък ще видим !?!? а опасно ли ако след сухасложа и течна добавка като тази http://www.maxcar1.com/index.php?mai...oducts_id=1088Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
имаш предвид и течна и суха, при теб колко силен беше теча, и след добавките е текнало като лейкаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Текнало е предполагам след смяната на анфифриза..Да не отварям друга тема напоследък и аз имам доста сериозна загуба на антифриз около 150мл за 300-400км градско. Гледах съединенията и водната помпа там е сухо, в купето не е мокро.. само единственотo място около което беше леко мокро е това елипсовидното на снимката. Чрез него от изпускателните колектори се загрява антифриза. Гарнитурата му е като нещо от азбест и общо взето почти не се намира, затова предишния път си правих. Не знам дали точно от там тече, но под него беше мазно, все пак ще го следя. Въпроса ми е с течна гарнитура за картери 300+ С дали ще стане или да търся "специална" гарнитура? Не съм сигурен какви температури се развиват там...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Нищо специално няма за тази гарнитура. Тези които ги продават са книжни. Най-доброто което мога да ти препоръчам е картона от стекове за цигари изпитано многократно без забележки :D За по-добри резултати изрежи една гарнитура от споменатия картон намажи я тънко от двете страни със силикон и монтирай.Изчакай половин час и наливай антифриза.УспехФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
та някой знае ле ако след сухата добавка сложа течна дали има проблемPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Не знам за добавки, но дори и да смениш радиатора, не се знае дали течът ще спре. Моят опит го доказва, но от година и половина, откакто карам фиата, си му наливам антифриз, като намалее, и за щастие не е имало проблем с температурата.Става като навик освен за бензин, да наглеждаш и за нужда от антифриз на седмица - две.
Коментар
-
Радиатора протече като лейка ,защото просто си е бил вече за смяна.Течовете от радиатора можеш да предотвратиш до един момент.След това прогресират.Окологодина съм карал с добавка на прах от снимката и течната добавка.Доливаш и пак д0оливаш .Антифриза се разрежда до вода .Тогава идва спирането на теча иси мислиш ,че проблема е решен.Но идва зимния период и наливаш концентрат.И пак започва теч.Това упражнение можеш да го правиш докато спечеш мотора недай си боже или докато си купиш радиатор.Споделям личния си опит без да ангажирам никого.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар