По магазините за италиански автомобили няма такова чудо, а ми писна зимата да ми смърди на изгорели газове в колата от задръстванията в града. В магазините за Bosch консумативи ли да търся?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поленов филтър с активен въглен, откъде?
Collapse
X
-
Re: Поленов филтър с активен въглен, откъде?
Vladim написа:По магазините за италиански автомобили няма такова чудо, а ми писна зимата да ми смърди на изгорели газове в колата от задръстванията в града. В магазините за Bosch консумативи ли да търся?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
u_bo
бош-овия с активен въглен беше около и над 100 лв.на сайта на бош има магазини и представители за всяка страна - и БГ също
Коментар
-
Ясно. Това с цената от 100лв. за нещо, което ще използвам в колата година и ще го хвърля не ме кефи - маслото, като разход ми стига! Ще проверя в Т&Н дали имат това за, което спомена колегата по-горе. Също така ще проверя и ориентировъчно Бош, колко струва. Ако е двойно, т.е. около 40лв. ще се замисля, но ако е по-скъп ще си дишам изгорели газове зимата...Благодаря за отговорите!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
u_bo
valst написа:Каде се намира този филтър на(Marea Weekend 1.9jtd)и сменя ли се лесно?
Коментар
-
не купувайте на марели - или съм попаднал на ментак, или си е "оригинален" ментак - файда от него няма. каквото беше със стария филтър, същото е положението и с новия."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Абе хора, това си е чист "Въздушен филтър" за купето - да влиза само въздух, а не и мръсотия. Това не е активен противогаз. Това с активния въглен е върховна простотия - как да стане тоя номер да филтрира смрадта на предните коли??? МММ??? Аз си купувам филтри на MANN - 15-17лв. зависи дали са от познат. Доволен съм, защото като пусна духалките не ми хвърля съчки и листа в очите. А тва с изгорелите газове - питайте Торнадо няма ли някой излишен противогаз - да ви даде да карате с такъв.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе хора, това си е чист "Въздушен филтър" за купето - да влиза само въздух, а не и мръсотия. Това не е активен противогаз. Това с активния въглен е върховна простотия - как да стане тоя номер да филтрира смрадта на предните коли??? МММ??? Аз си купувам филтри на MANN - 15-17лв. зависи дали са от познат. Доволен съм, защото като пусна духалките не ми хвърля съчки и листа в очите. А тва с изгорелите газове - питайте Торнадо няма ли някой излишен противогаз - да ви даде да карате с такъв.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар