Здравейте От скоро съм собственик на Фиат Браво 1.8GT 1997 година Много ще ви бъда благодарен ако някой помогне с някаква информация относно моя климатик Проблема е следния: Когато пусна климатика се чува типичното изфъскване обаче колкото и да го изчаквам духа топло,все едно съм без климатик! Та ако може някой да даде някаква идея на какво се дължи това? Дали е някой предпазител или фреон....знам ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатика
Collapse
X
-
Re: Проблем с климатика
PaUnOff написа:Здравейте От скоро съм собственик на Фиат Браво 1.8GT 1997 година Много ще ви бъда благодарен ако някой помогне с някаква информация относно моя климатик Проблема е следния: Когато пусна климатика се чува типичното изфъскване оба4е колкото и да го изчаквам духа топло,все едно съм без климатик! Та ако може някой да даде някаква идея на какво се дължи това? Дали е някой предпазител или фреон....знам лиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
А случайно някой да знае къде в Пловдив най-добре ще ми кажат от какво е и съответно да ми сложат фреон ако е от това? B1keP_B0y как разбраха че твоя е "присаждан" аз мога ли да го проверя това или да си ходя при "майсторите" :DFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
В Пловдив Импас 56 на ул."Знаме" №4 , правят всичко по автоклиматиците.Щом компресора тръгва и чуваш съскането най вероятно е останал без фреон и има около 100 грама (при мен беше точно така) иди при момчетата занимават се с климатици от 15 години и знаят как.Фреона струва 60лв./кг. твоя най вероятно събира 550-650 грама така че смятай , маслото за компресора е 20лв. , реактив (боя) да се види дали изтича от някъде също е 20 лв. и за труд взимат 20 лв. за сериозни ремонти цените са други.ул."Знаме"№4 я има в БГМапс ако не знаеш къде е.
Коментар
-
PaUnOff написа:А случайно някой да знае къде в Пловдив най-добре ще ми кажат от какво е и съответно да ми сложат фреон ако е от това? B1keP_B0y как разбраха че твоя е "присаждан" аз мога ли да го проверя това или да си ходя при "майсторите" :DRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар