Колеги, тази сутрин ми се случи следното - при запалване на колата лампичката на инжекциона ми светна и перката на радиатора се включи веднага, още при студен двигател. Изгасих колата, след малко пак я запалих - същото. Трябва спешно да пътувам, а незная дали това няма да е голям проблем. Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работеща перка при студен двигател
Collapse
X
-
Ако е много спешно и нямаш друг избор откачи буксата на перката и си карай така. На дълъг път перка не ти трябва. НО още като влезеш в града си гледай стрелаката на температурата и ако наближи 100 градуса спирай и пак вкарай буксата. И гледай да не караш много в града. Следи си температурата.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
Оставих я да поработи малко. И лампичката изгасна. Но перката почна да се включва на по висока температура от колкото преди. Досега никога стрелката не ми е показвала такава температура. Но все пак перката се включи и малко се охлади. Дано на извънградско не ми загрява. Може би трябва да се смени някакъв датчик свързан с перката и инжекциона - така поне мисля.Fiat Marea Weekend '99 1.6 16V
Коментар
-
baudolino написа:Оставих я да поработи малко. И лампичката изгасна. Но перката почна да се включва на по висока температура от колкото преди. Досега никога стрелката не ми е показвала такава температура. Но все пак перката се включи и малко се охлади. Дано на извънградско не ми загрява. Може би трябва да се смени някакъв датчик свързан с перката и инжекциона - така поне мисля.
Коментар
-
Buch написа:baudolino написа:Оставих я да поработи малко. И лампичката изгасна. Но перката почна да се включва на по висока температура от колкото преди. Досега никога стрелката не ми е показвала такава температура. Но все пак перката се включи и малко се охлади. Дано на извънградско не ми загрява. Може би трябва да се смени някакъв датчик свързан с перката и инжекциона - така поне мисля.Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000