bogidar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатика
Collapse
X
-
u_bo
-
Здр. и от мен,Да се поуплача малко, на мен ми дозаредиха фреон 500 грама и имаше ефект / наистина мощноста пада 1.9 ТД 100 коня/. Ако сработи компресора е добре става хладно и пиятно но, като не сработи тогава лошо. На диагностиката ми показаха че ПРЕОСТАТА ми забива/гадината му мръсна/ и не тръгва компресора. Това е устройството което колегата бе описал за какво служи. Въпроса ми е: АКО ГО ИЗУЛИРАМ ТОЗИ ДАТЧИК СЪС СЪПРОТИВЛЕНИЕ ОТ 1килоом КАКВО щЕ МУ СТАНЕ, ТЪЙ КАТО НОВ Е МНОГО СКЪП , А И ГО НЯМА, И СЕ НАМИРА ПОД,ВЪВ,НАД И СЕ СМЪКВА С МНОГО ТРУД , ЦЯЛОТО ТЪБЛО НА ЗЕМЯТА ЗА 2 ДНИ РАБОТА? Къде трябва да тече този конденз от купето, никъде не видях и да капне. колата ми е ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 коня/недохранени /?Пак взех да бера душа с колата. Помагайте със съвети.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
u_bo
avent написа:Здр. и от мен,Да се поуплача малко, на мен ми дозаредиха фреон 500 грама и имаше ефект / наистина мощноста пада 1.9 ТД 100 коня/. Ако сработи компресора е добре става хладно и пиятно но, като не сработи тогава лошо. На диагностиката ми показаха че ПРЕОСТАТА ми забива/гадината му мръсна/ и не тръгва компресора. Това е устройството което колегата бе описал за какво служи. Въпроса ми е: АКО ГО ИЗУЛИРАМ ТОЗИ ДАТЧИК СЪС СЪПРОТИВЛЕНИЕ ОТ 1килоом КАКВО щЕ МУ СТАНЕ, ТЪЙ КАТО НОВ Е МНОГО СКЪП , А И ГО НЯМА, И СЕ НАМИРА ПОД,ВЪВ,НАД И СЕ СМЪКВА С МНОГО ТРУД , ЦЯЛОТО ТЪБЛО НА ЗЕМЯТА ЗА 2 ДНИ РАБОТА? Къде трябва да тече този конденз от купето, никъде не видях и да капне. колата ми е ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 коня/недохранени /?Пак взех да бера душа с колата. Помагайте със съвети.
Коментар
-
avent написа:И СЕ СМЪКВА С МНОГО ТРУД , ЦЯЛОТО ТЪБЛО НА ЗЕМЯТА ЗА 2 ДНИ РАБОТА?
Коментар
-
Там този датчик точно под кутията с релетата е здрав. Забивал ми е този в купето, намирал се е над или до радиатора на климатика в самото тъбло. Този датчик който е в тъблото а те били там 2, по вътрешният го шунтираха със съпротивлението 1 килоом и всичко заработи. не съм на ти с тези ледове и ветровеФиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
u_bo
avent написа:Там този датчик точно под кутията с релетата е здрав. Забивал ми е този в купето, намирал се е над или до радиатора на климатика в самото тъбло. Този датчик който е в тъблото а те били там 2, по вътрешният го шунтираха със съпротивлението 1 килоом и всичко заработи. не съм на ти с тези ледове и ветрове
Коментар
-
avent написа:Здр. и от мен,Да се поуплача малко, на мен ми дозаредиха фреон 500 грама и имаше ефект / наистина мощноста пада 1.9 ТД 100 коня/. Ако сработи компресора е добре става хладно и пиятно но, като не сработи тогава лошо. На диагностиката ми показаха че ПРЕОСТАТА ми забива/гадината му мръсна/ и не тръгва компресора. Това е устройството което колегата бе описал за какво служи. Въпроса ми е: АКО ГО ИЗУЛИРАМ ТОЗИ ДАТЧИК СЪС СЪПРОТИВЛЕНИЕ ОТ 1килоом КАКВО щЕ МУ СТАНЕ, ТЪЙ КАТО НОВ Е МНОГО СКЪП , А И ГО НЯМА, И СЕ НАМИРА ПОД,ВЪВ,НАД И СЕ СМЪКВА С МНОГО ТРУД , ЦЯЛОТО ТЪБЛО НА ЗЕМЯТА ЗА 2 ДНИ РАБОТА? Къде трябва да тече този конденз от купето, никъде не видях и да капне. колата ми е ФИАТ МАРЕА 1.9 ТД 100 коня/недохранени /?Пак взех да бера душа с колата. Помагайте със съвети.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар