Климатика на Мареата изстудяваше слабо и решех да отида до сервиз за диагностика . Закачиха го на машина която изсмука фреона и майстора каза че бил само 300гр.Допълни определеното количество след справка в компа и когато запалих да пробваме доидоха проблемите.Духаше студено по-слабо от преди , а "майстора каза че вдигал много високо налягане може би имало нещо запушено.След 10минутно тюфкане покрай колата изтегли 100гр.
и каза пак да пробваме същата работа пак било високо налягането
После като се видях с приятели ми казаха че този неразбирал и да е направил най-много 10-15 диагностики
Това не е всичко колата се спъна още повече при пуснат климатик , имам чуството че я задържа и натоварва прекомерно .Изстудяването е такова че неможе да отдели даже и конденз , днес я държах на място около половин час като държах 1500-2000оборота и нищо и капка даже не капна а преди това си капеше добре от дренажа.Помагайте колеги , ако има някой от Пловдив да казва сервиз който е ползвал и е доволен че хората си разбират от работата.Пловдив ми е най-близко на 35мин. но бих се разходил и другаде без значение от километрите искам климатика да работи :D

Коментар