Колеги дайте мнения присаждане на климатик на пунто 1.1 ми SX 1996 год. ,че в тея жеги не се издържа на дълъг път без климатик.Та мисълта ми е дали мога да взема от някоя морка климатик 2-ра рака или ако някой има и за кви пари става въпрос.Интересува ме също има ли смисал да не вземе да ми осакатее колата??.Другото нещо е за хидравликата или сервото(също от някоя морга дали може да се намери донор и за кви пари става въпрос има ли много играчка докато се сложи и така)четох някаде ,че за голф рейката + помпа + казанчета + маркучи за 200 лева за пунтото колко ще е ???И ако може 2 под въпросчета. Значи четох много за спортните филтри(конусовидните) обаче не разбрах някой слагал ли е на пунто 1.1ми и дали е доволен и ако може снимки да даде цена няма да има(е разбира се и от каде да си закупя такъв филтър и каква марка)и второто под въпрос ми е значи искам да си лепна стикер Фиат Форум и да стана член на клуба щото от септември ставам студент в Благоевград(живи здрави само де)и имам желание да посещавам събиранията да се запозная с колегите и така Благодаря ви Много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за присаждане на климатик и серво на пунто 1.1SX
Collapse
X
-
Ами на мен в София само за труд за поставяне на климатик на Типото ми поискаха 400лв., при условие, че аз си нося климата. За хидравликата не знам колко струва нито нова, нито стара, ама имай предвид, че се сменя всичко по кормилната уредба, барабар с кормилния лост. Сам си направи извода дали има смисъл да ги правиш тея неща, дали ще удвоиш или утроиш цената на колата и дали инвестицията си заслужава, още повече, че като дойде да я продаваш никога няма да си вземеш парите дето си налял в това пунто.N.Y. State of Mind
-
еми то знам ,че в никакъв случеи няма да си взема парите ма и не смятам да си продавам колицата аз още нищо не сам направил по-колата(нищо съществено) амм за климатика за труда не е проблем батко ми е монтиор и ще ми го направи въпроса е колко парички е самия климатик и дали някой е слагал струва ли си въобще.И за филтъра ако има някой с такова пунто да сподели ще съм адски благодаренFiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
-
Приятел,от това което прочетох разбирам че имаш желание да си направиш колицата.Значи идеята с хидравликата е добра и е възможно това да стане,но за климатика забрави.Питаш защо ли?Помисли какво би се случило като смъкнеш 20-25 конски сили от мощността на двигателя при вкл. климатик (защото горе-долу толкова отнема).Все пак е 1.1 и е 55 коня,а ако я понатовариш?Виж за хидравликата става!Сега го видях,хубавец е!ЧеститоFIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
Ако си намериш изгодно кормилна рейка с хидравлика и намериш някой познат да ти я сложи за по-малко парички си заслужава! Тази малка количка мисля, че не е много трудно да я караш и без хидравлика! За климатик по-добре наистина забрави, защото след поставянето му, резачките за асфалт ще имат повече коне отколкото Пунтото! Успех!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
виж в "Продава" преди месец-два един юнак продаваше климатик за Пунто 1... знам щото на мен ми трябва радиатор за климата, че ми е пукнат... ама и неговия беше кърпен и се отказах... казаха ми че на Косер имало по 100 лв. радиатора и ще мина да видя...не мисля че ти трябва хидравлика на Пунтото... аз съм си кльощав и не ми е проблем волана..Помисли какво би се случило като смъкнеш 20-25 конски сили от мощността на двигателя при вкл. климатик (защото горе-долу толкова отнема).Все пак е 1.1 и е 55 коня,а ако я понатовариш?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар