интересува ме за този фиат има ли поленов филтър защото когато купих колата и след седмица реших да пусна парното в купето влезе много прах съответно отворих пл. капак за филтъра не видях, нито филтър, нито някакви крепежи за него просто една дупка пълна с листя и прах, колата е без климатик :javascript:emoticon(’’)( 10 Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поленов филтър брава 1.4/12v
Collapse
X
-
И аз съм със същата и аз нямам филтър+стойка, просто заводски предполагам е така. Не знам за вас но аз нямам климатик и може би това е причината - тези с клима да имат, а др. не . Решението за мен е да намеря някоя блъсната и да взема стойката, пък филтъра лесенFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Абе то по принцип "стойката" за поленовия филтър не е много стойка, но не виждам проблем да си изхарчите едни 15лв и да си го сложите - поне прахоляка и листата няма да ги дишате. Аз лично търсих много време вариант как да сложа филтър на Форд Ескорт - накрая ръгнах един хартиен филтър за аспиратор и беше ок. Лошото е, че беше голяма гимнастика с монтажа и впоследствие с подмяната - много тъпо е измислено на Ескорта проветрението... Сега съм решил да търся начин да си филтрирам и вътрешния въздух на мареата...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bicho1976 написа:Има поленов филтър. Отвори предният капак, под лявата чистачка(като застанеш срещу колата)развиваш пласмасата, ще видиш видите. Е там е поленовият филтър. Става въпрос за кола с климатик, за другите не знам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:bicho1976 написа:Има поленов филтър. Отвори предният капак, под лявата чистачка(като застанеш срещу колата)развиваш пласмасата, ще видиш видите. Е там е поленовият филтър. Става въпрос за кола с климатик, за другите не знам.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар