какъв извод да си правя ? да куповам ли резистор да го слагам, защото ми се вижда не по-сложно от сменянето на крушка или има някакъв чалъм и може да не се налага и само ще се набутам с 18 лв ??
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Ами аз не видях жица с конектор която да свържеш към резистора. Иначе за пробата - този вентилатор на снимката си е мой и в наличност и имам резистора! Проблема е в свързването с ел. инсталацията!
не, с фабрична клима е. на колегата може да е допълнително постовано, но предполагам поне самия вент на 1.6 с клима и без клима трябва да е еднакъв. вента на снимката е значително по-голям, което не е лошо де
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
То, че е допълнително слаган вентилатора - така си е! Монтиран е доста бездарно и си личи, че не е от Бравото! От някакъв друг фиат е "уйдурдисвана" таз’ перка!
не, с фабрична клима е. на колегата може да е допълнително постовано, но предполагам поне самия вент на 1.6 с клима и без клима трябва да е еднакъв. вента на снимката е значително по-голям, което не е лошо де
незнам колега, може да ми дърпа повече като консуматор. поне едно 200 300 оборота падат като се включи перката, почти като при включен клима се държи ..
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар