И така закарах е на машина на е заредят заредиха е казаха че работи добре аз му казах да за пробва 5/10 пътя си той каза да компресът не тръгва. Ток стига до него 14,5 волта но когато си иска тръгва. Може да е прегрял ни изключил съединителят може да е. Едно нещо се чуди какво е това и защо не се вади би трябвало да е за ако прегрее. Но не сигуренсигурен.За да няма оп не беше това хоп не беше и онова ама дай 300 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа дт 100 компресора не тръгва.
Collapse
X
-
На моята кола компресорът също не тръгваше и бях се приготвил за нов, но майсторът на климатика го свалил, занесъл го на жичкаджия и се оказало някакво прекъсваче или нещо от този род. Сложил някакъв диод, като заместител и се оправи за едни 40 лв.
Сега си имам климатик и работи!Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
dabadaba написа: Преглед на мнениетоНа моята кола компресорът също не тръгваше и бях се приготвил за нов, но майсторът на климатика го свалил, занесъл го на жичкаджия и се оказало някакво прекъсваче или нещо от този род. Сложил някакъв диод, като заместител и се оправи за едни 40 лв.
Сега си имам климатик и работи!
При мене което трябва да се види на резба не се вади като набито и със смола запечатано.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар