Някой да помага.Колата ми е разглобена по скоро разкормена тъй като за да се стигне до въпросните тръби се сваля скоростната кутия, предната броня, ляв фар и други дреболии. Няма ги по нито една морга в Пловдив, Пазарджик и Велинград, нито в Специализираните за втора употреба на Фиат на "Коматевско Шосе". Нови Излизат към 500 лв., които едно, че не ми се дават и второ, че ще пристигнат в най-добрия случай за 10 дни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тръби климатик на Браво 2.0 20V (търсят се спешно)
Collapse
X
-
u_bo
има разкомплектован климатик от 2.0 , нов на ул.Знаме в ИМПАС56 - НО трябва да търсиш Спас или Наньо - ако питаш некой от работниците - ще те пратат да пиеш студена вода.
Коментар
-
versacedreamer написа:що не ти ги запушат аз преди около 2 седмици от два комплекта траби сглобих 1 и стана.кажи какъв е проблема може да има алтернативаBravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
-
u_bo написа:има разкомплектован климатик от 2.0 , нов на ул.Знаме в ИМПАС56 - НО трябва да търсиш Спас или Наньо - ако питаш некой от работниците - ще те пратат да пиеш студена вода.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
u_bo
-
Тия тръби хич не се заваряват на аргон,тъй като са тънки.Благодаря на колегата намерих точно там тръбите.Купих ги за 390 лв с персостата.Иначе щяха да ми излязат към 700 тези неща.Иначе ги няма никъде,доставките са минимум 10 дни.След няколко часа заминавам за Сл.Бряг с работещ климатик.Bravo 2.0 20V
Коментар
-
u_bo
-
BULLDOG написа:Valentin_V написа:Аз на "ушите ли" да си вярвам или на тебе колко хора съм им зареждал климите след като съм ги пращал да им заваряват и радиатори и тръби.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
така си е,но като се сметне че едно зареждане е между 60 и 80 лева,да се разчита на заварка.... ако изпуска за 3 години си изплащаш новите тръби
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар