ЗдравейтеМожете ли да ми кажете (покажете) каде се намира датчика за перката защото 1-ва степен не работи и трябва да го сменям ала незнам каде е и също така имат ли разлика за включване на перката (градосова разлика на задействане ) .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик на перката
Collapse
X
-
raptor1987 написа:П.П струва 39 лв.(поне аз за толкова го купих)Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ами има значение, ама мисля че са 2 или 3 вида общо в зависимост от двигателя. Пичове, някъде бях казал, за да не го сменяте пак - 40 лв още, сложете силовите вериги които включват вентилатора и реално през тях минава големия ток, който е около 10 А, да минава през реле. Едно реле струва от 2,50 - до 4 лв. Не мисля че е скъпа инвестиция. За 10 лв си решавате проблема с двете скорости на вентилатора. Моя почти не го чувам да се пуска, само ако на място работи климатика, но скоро мисля и на тая кола да си направя същата преработка.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
18 лева е в www.axm-auto.comlz2rmi - това което предлагаш - я го обясни малко по-подробно какво имаш предвид, защото ако е това което си мисля, няма смисъл, те силовите вериги така и така си минават през реле
Коментар
-
Не си ли говорим за резистора? Поне малко по-нагоре има една огромна снимка на него, та затова.... Ето веднага: Датчик за вентилатор - 27 леваДруг датчик за вентилатора - 19.80 лева
Коментар
-
много благодаря и аз купих същия с уговорка за смяна ако не е той ала е този сега ако можете да помогнете и с една снимка каде се намира ще съм ви много благодарен1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Ами аз затова бях писал май че е за по старите коли. Ако има - идеално. Ама не виждам тогава причина да гори датчика. При темпрата гореше именно заради тока дето минава през него и го прегаря.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар