Не са на гадно място, защо? Ами изрови темата от дизеловия раздел, като използваш ключова дума за търсене "71713981". В темата има снимки къде са, как изглеждат и т.н. Искам да ти кажа че ако са там - просто ги виждаш без да се напъваш, но ако ги няма - колкото и да гледаш - когат’ нЕма - нЕма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик на радиатора Брава 1.9JTD?
Collapse
X
-
Колеги, моята стрелка не седи на средата, а едно деление под нея - това проблем ли е?!?Всъщност, така е на дълъг път и в града, задръстванията се движи между двете деления - средното и това преди него и така и зимата и лятото. На включен климатроник държи почти на средното - и на дълго и в града, е в града твърдо го залепя! Колата е Marea 1.9JTD - 07.2000г.Не я карам много в града, но перките само веднъж съм ги чувал да се пускат!ПОЗДРАВИFiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Reptile написа:Колеги, моята стрелка не седи на средата, а едно деление под нея - това проблем ли е?!?Всъщност, така е на дълъг път и в града, задръстванията се движи между двете деления - средното и това преди него и така и зимата и лятото. На включен климатроник държи почти на средното - и на дълго и в града, е в града твърдо го залепя! Колата е Marea 1.9JTD - 07.2000г.Не я карам много в града, но перките само веднъж съм ги чувал да се пускат!ПОЗДРАВИ
Коментар
-
Reptile написа:Аз съм го написал и заимата там си стои! Просто лятото при натоварвания мърда до средата, иначе при дълго - пак там.Според мен има разлика в темперетурата на сработване на термостата - за Опел има термостати с 8-10 градуса разлика!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар