Колеги някои да помага със съвет . При пускане на вентилатора на климатика купето се умирисва на нещо като мухал или не точно но все пак е неприятно , когато включа климатика миризмата изчезва или поне не се усеща. Втория въпрос ми е как да почистя канала по който засмуква въздух парното по-точно местата от кадето се оттича влязлата вода.Трябва ли да демонтирам пласмасите около чистачките.Поправено заглавие което дава повече яснота относно съдържанието на темата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик и миризма на мухъл.
Collapse
X
-
pakumba написа:имало някви спрейове точно за твоята цел. при мен така замирисваше като прокапваше радиатрчето на антифриза и като почне да духа в първия момент засмърдява яко. спрейовете ми се върти цена 20-30 лвФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
B1keP_B0y написа:За миризмата да не е мухлясал поленовия да е за смяна вече ?? Като махаш корите да чистиш може да го погледнешФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
аз съм ползвал такъв спрей и има ефект !!! по принцип тука има цени за 5 - 10 паунда , след това в купето мирише на свежо , натиска се флакона и той почва да пръска , пуска се да върти въздуха само в купето на пуснат климатик , първо си пускаш да духа по средата и в краката , след 5 мин сменяш на краката и горе за изпотяването . сега в колата ми мирише на пролет , по принцип го дават и за убиец на бактерии . аз съм доволен , незнам в бг какви се продават но наистина има ефект
Коментар
-
Есента ползвах един спрей от Практикер. Не мога да си спомня името, но там имаше само един вид за климатици. Сив флакон представлява, с една тръбичка и накрайник в комплекта. Същият спрей го има и за почистване на тапицерии. Изглежда по почти същия начин флакончето. Вади се филтъра и при включен на максимална степен вентилатор се пръска във въздуховода, който е след филтъра. самият препарат представлява бяла пяна. След изпръскването на целия флакон се оставя вентилаторът да продуха цялата система още 15-ина минути. цената беще около 10-15 лв._______
146 JTD
Коментар
-
trustworthy написа:Есента ползвах един спрей от Практикер. Не мога да си спомня името, но там имаше само един вид за климатици. Сив флакон представлява, с една тръбичка и накрайник в комплекта. Същият спрей го има и за почистване на тапицерии. Изглежда по почти същия начин флакончето. Вади се филтъра и при включен на максимална степен вентилатор се пръска във въздуховода, който е след филтъра. самият препарат представлява бяла пяна. След изпръскването на целия флакон се оставя вентилаторът да продуха цялата система още 15-ина минути. цената беще около 10-15 лв.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:trustworthy написа:Есента ползвах един спрей от Практикер. Не мога да си спомня името, но там имаше само един вид за климатици. Сив флакон представлява, с една тръбичка и накрайник в комплекта. Същият спрей го има и за почистване на тапицерии. Изглежда по почти същия начин флакончето. Вади се филтъра и при включен на максимална степен вентилатор се пръска във въздуховода, който е след филтъра. самият препарат представлява бяла пяна. След изпръскването на целия флакон се оставя вентилаторът да продуха цялата система още 15-ина минути. цената беще около 10-15 лв.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
somebody написа:...Ааа, още нещо - не помня къде го четох, но се съобразявам и с това - хубаво е климатика да се изключи поне няколко минути (5-10) преди да се изгаси двигателя. Това е важно както за добрата му работа, така и за циркулацията на въздуха...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар