Колата е Пунто 1.1 55S.Карам я от скоро и това е ,че като движи на дълъг път се вкл. перката-това го виждам по един диод вързан към нея.Почти не изключва,или много рядко.Като влезе в градско ми се струва че работи нормално т.е включва и изключва периодично.Опитах вчера да спра на магистралата и да видя дали върти,но докато отбия скоростта и сляза тя спира-така няколко пъти пробвах.Има ли някой наблюдение по този въпрос?Според мен е по логично да загрява повече в града,а не извън него.На какво може да се дължи?Иначе и парното работи добре,обезвъздушена е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормално ли е според Вас?Радиатор на Пунто мн загрява.
Collapse
X
-
Re: Нормално ли е според Вас?Радиатор на Пунто мн загрява.
leone написа:Колата е Пунто 1.1 55S.Карам я от скоро и това е ,че като движи на дълъг път се вкл. перката-това го виждам по един диод вързан към нея.Почти не изключва,или много рядко.Като влезе в градско ми се струва че работи нормално т.е включва и изключва периодично.Опитах вчера да спра на магистралата и да видя дали върти,но докато отбия скоростта и сляза тя спира-така няколко пъти пробвах.Има ли някой наблюдение по този въпрос?Според мен е по логично да загрява повече в града,а не извън него.На какво може да се дължи?Иначе и парното работи добре,обезвъздушена е.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
dan4o написа:абе да не се върти от вятъра и да генерира,колко му трябва на един светодиод да светне :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Иначе е абсолютно нелогично, ако е водна помпа или радиатор в града ще загрее повече
Коментар
-
infineon написа:dan4o написа:абе да не се върти от вятъра и да генерира,колко му трябва на един светодиод да светне :DPunto SX 1.1 55
Коментар
-
!
Наистина няма стрелка,а една лампичка която светне ли и вече си заминал-от опит го знам.Лампичката по която съдя е един диод изкаран вътре и свързан към датчика включващ перката.Иначе това с въртенето от вятъра ми се струва логично.Иначе по шума не се разбира защото като карам със 100 не я усещам.Май ще трябва друг чалъм за да видя дали е включена наистина или е лъжлива история.
Коментар
-
сигурно нямаш оборотомер....казваш че по магистрала ти се включва перката... ами с над 120 км. в час си винаги в червеното на оборотомера при това положение при мен температурата се качва към 94-96 градуса и е нормално да включва перката... термостата включва при 92 градуса...п.п. не му вади душицата на туй пунто... карай го да 100 - 110 км. ч.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Сега съм взел един датчик за вода от лада-казаха че са еднаква резба.Ще сложа стрелкови уред вътре пак от лада ,та поне да имам представа какво става.С тая лампа е мн тъпо измислено.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар