Колеги помагайте!Когато пусна духалките ми пълни колата с пухчета, прах и всевъзможни боклуци От филтър ли е или ....Колата е Пунто, 1.1, 55 коня, 1998г.Предваеително блягодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вентилацията :(
Collapse
X
-
филтър
може да провериш под изолацията към двигатела и купето там има една дупка да се оттича водата може да се е запушило а може да провериш дали има филтър ако си с климатик де като развиеш винтчетата на пластмасата около предното ктъкло отвараш капака и да не вадиш честачките надигаш само кората отляво ако имаш копче са клапата и е затвараш не битрябвало да влиза нищо/ ако работи де /погледни тук има и снимки http://punto.mysteria.cz/toppy.htm
Коментар
-
Най-добре е както пише petio4528 иначе ще ти е зор, аз нямам филтър и също влизаха боклуци, но си направих една рамка от тел и на нея опънах стар чорапогащник закрепих я за една шпилка която се намира някъде около отвора и готово.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
е аз имам климатик имам стойка ама съм махнал филтъра доста отдавна и си карам без и нямам такива проблеми. по-скоро не си пускал отдавна вентилатора и са се натрупали боклуци. пуси и остави да подуха и ще ги изкараLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар