ако имаш каква е технологията споделитози пробем ми е на темпратаимам и брава като на снимката но тя го няма, и като загрее темпрата като пусне големия кръг и изхвърля малко вода, не всичката а 100 200 гр
ако имаш каква е технологията споделитози пробем ми е на темпратаимам и брава като на снимката но тя го няма, и като загрее темпрата като пусне големия кръг и изхвърля малко вода, не всичката а 100 200 гр
Ако говориш за технологията на обезвъздушаване :D има пробка отгоре на радиатора, при браво има и някъде на маркуча преди малкия радиатор. Обезвъздушаваш на отворен радиатор или разширителен съд и пробката също, чакаш да загрее да 90 гр.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
имах сходен проблем. наистина се оказа запушване но на много странно място - до компенсаторния съд. от него излизат два маркуча, тънък отгоре, по дебел отдолу. запушването беше там, където малкия влиза в съда. доста го търсих за да го открия. Имаше доста черна маса - като тиня. когата колата е загряла, може да пипнеш тънкия маркуч, ако е студен - там е запушването. Изобщо по маркучите и колко са загряти може да локализираш задръставне - ако това е проблема обаче.
Значи колега ще ти дам един съвет ако ти се прави на твоя отговорност На един 12 так се беше запушил и го откачих и му сложих препарат за отпушване на канали и се отпуши. Май М-р Мускуло беше Оставяш го обаче една нощ пълен с препарата и се оправя ако наистина е запушен. Пак малко тъп вариянт но ти си преценяваш . За мен е по-добре от пари за нов
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Колега, а клапана за парното на какво положение е - на студено или на топло? Ако и в двата случая проблема е идентичен - кранчето за парното ти е останало в полуотворено положение и при вдигане на оборотите принудително се влива топла вода в радиаторчето и от там духва топло.Поздрави!
провери си нивото на антифриза това се получава при ниско ниво и необезвъздушена система или губи антифриз от някъде най вероятно от радиаторчето аз имах същия проблем реши се със смяна с ново радиаторче на парното
моли се колега но вероятноста да е това е много голяма
Моето Tipo имаше подобни симптоми преди да умре /гарнитура на главата/ внезапно Дано при теб да става дума за друг случай, но провери всичко по охладителната система, защото при мен се държа доста дълго по тоя начин преди да издъхне. Все си мисля, че ако бях взел мерки преждивременно нямаше да се стиген до това.
Коментар