Здравейте днес купих типото на братовчед ми. 1.4 моно 94 година. Значи проблема ми е следния.Парното като го пусна да духа на степен 1 и на степен 2 не иска да духа топло,духа си ама студено и чак като включа на 3-та степен почва топло.Братовчеда каза,че трябва да се сменят някъкви колектори ли кондензатори ли,не запомних точно,били стотинки.Въпроса ми е къде се намират точно тези работи и всащност как да разбера дали са изгоряли тези частички.Другия ми въпрос е каде мога да си купя комплект кабели за свещите на нормална цена.Ходих днес до един магазин на фиат на оборище и ми казаха 119 лева.Няма ли някъде да са по евтини.119 лева ми се струват много.Та това е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парно на Типо
Collapse
X
-
lu40 написа:Пробвай да обезвъздушиш системата.Като дадеш газ,чуваш ли кълкочене някъде зад врътките?Провери си и жилото на управляващата клапа как работи.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:lu40 написа:Пробвай да обезвъздушиш системата.Като дадеш газ,чуваш ли кълкочене някъде зад врътките?Провери си и жилото на управляващата клапа как работи.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
pecata написа:lu40 написа:Пробвай да обезвъздушиш системата.Като дадеш газ,чуваш ли кълкочене някъде зад врътките?Провери си и жилото на управляващата клапа как работи.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:pecata написа:lu40 написа:Пробвай да обезвъздушиш системата.Като дадеш газ,чуваш ли кълкочене някъде зад врътките?Провери си и жилото на управляващата клапа как работи.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Stef е написал-резисторния блок за регулиране на скоростта се намира над краката на пасажера,във входяшия въздуховод.в него влиза сноп проводници от ключа.Най-вероятно термозащитата е изгоряла и сега парното ти работи само на 4.Тоя блок се държи на 2 винтчета.Има една тема на колегата fcuk:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=fcuk,прочети я,ще ти станат ясни нещата.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар