wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат - диагностика, проблеми, решения
Collapse
X
-
Колеги помагайте четох бая тук но не чатнах нищо ся моя проблем е следния...преди 3 - 4 дни термостата се зайба с мене не загрява колата колкото и да карам от стара Загора отидох до казалнък и обратно на разходка ходих и термостата не качи и на 1вата чертичка в колата яко студ парнто не реагира от тогава насам е така днес за малко качи до средата и момента в който пуснах парното и температурата падна за около 10-тина минути и пак студ ... та въпроса е нов ли да купувам или този може да живнеFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
On3Love написа:Колеги помагайте четох бая тук но не чатнах нищо ся моя проблем е следния...преди 3 - 4 дни термостата се зайба с мене не загрява колата колкото и да карам от стара Загора отидох до казалнък и обратно на разходка ходих и термостата не качи и на 1вата чертичка в колата яко студ парнто не реагира от тогава насам е така днес за малко качи до средата и момента в който пуснах парното и температурата падна за около 10-тина минути и пак студ ... та въпроса е нов ли да купувам или този може да живне
Коментар
-
Хайде и аз да се наредя Щом пиша тук, явно и аз съм го докарал до смяна на термостатаКато проверих колко струва моя за брава 1.9тд 75к.с в аутио+ ми настръхна косата - 126лвХубаво изчетох 20стр.......... в крайна сметка реших да сложа термостат от реноПо каталог моя го дават че отваря на 75градусаВъзможно ли е това и какъв за Рено трябва да купувамаз мисля да взема на 83градуа????
Коментар
-
Чак пък 126 лева - в Ауто плюс освен термостата плащаш и заплатите на цяла гвардия неможачи и чистачи...скивай тук: www.axm-auto.comИмаш и за 85 лева. И по-добре си го смени, отколкото да правиш цигания - ще го смениш един път, докато колата е кола в крайна сметка.
Коментар
-
термостат
Карам фиат пунто1.2 75 коня след смяна на термостата картинката е следната,това което отчита би трябвало да е когато е загряла, а на черната стрелка която съм посочил се включва перката,каде тогава на това разграфяване е 90 градуса и колко е номиналната температура. Благодаря за отговора! или да не би уреда да не ми отчита вярно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар