и аз съм за постояно отворен термостат Купе 2.0 16v само не разбрах преди да набутам термостат от рено 5(има ли значение за каква кубатура на рено трябва да е)трябва ли задължително да го разпробия за да минава по малко течност или не
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат - диагностика, проблеми, решения
Collapse
X
-
ico83 написа:и аз съм за постояно отворен термостат Купе 2.0 16v само не разбрах преди да набутам термостат от рено 5(има ли значение за каква кубатура на рено трябва да е)трябва ли задължително да го разпробия за да минава по малко течност или неFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Trojaneca написа:Колеги, тя на място загрява до средата. Стои си на това положение(снимката), като съм постоянно в движение. Затова, утре си поръчвам термостатчето за рено 5 и ще си поиграя малко с маркучаCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Trojaneca написа:Колеги, тя на място загрява до средата. Стои си на това положение(снимката), като съм постоянно в движение. Затова, утре си поръчвам термостатчето за рено 5 и ще си поиграя малко с маркучаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Колеги имам следния проблем: Мотора не загравя повече от 70 градуса, нормално ли е това? Термостат за смяна, или?Всъщност колко е нормалната температура в работен режим, лятно време? И още нещо: Едно на ръка че нямам парно като хората (сигурно заради горния проблем), в купето мирише на антифриз като надуя топлото, и предното стъкло става "мазно" (освен че се запотява). Къде да търся проблема?Моля помогнете с консултация... Благодаря!1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Crash73 написа:Колеги имам следния проблем: Мотора не загравя повече от 70 градуса, нормално ли е това? Термостат за смяна, или?Всъщност колко е нормалната температура в работен режим, лятно време? И още нещо: Едно на ръка че нямам парно като хората (сигурно заради горния проблем), в купето мирише на антифриз като надуя топлото, и предното стъкло става "мазно" (освен че се запотява). Къде да търся проблема?Моля помогнете с консултация... Благодаря!BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
ааа забравих да спомена от 20 дни карамс термостат от рено 5 и за сега съм доволенBMW E39 2.5I
Коментар
-
Crash73 написа:За парното добре, а за нормалната работна температура??CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
mancuzo написа:Crash73 написа:За парното добре, а за нормалната работна температура??BMW E39 2.5I
Коментар
-
mancuzo написа:Crash73 написа:За парното добре, а за нормалната работна температура??Lancia Dedra 1.8 - "Ламята Петка" вече бивша любовница...!
Дедра SW 1.9td 160D1000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар