Здравейте аз съм нов в този форум и незнам каде точно да попитам за съвет.Скоро си купих Ulysse и не мога да намеря каде се намират филтрите за климатроника.Бях при няколко "майстора" които ми казват, че модела няма такива .Моля ако някой има инфо, снимки и да помага.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поленов филтър за Ulysse 2.0, 98-99 г.
Collapse
X
-
Здрасти колега, добре дошъл!Не трябва ли да е в ляво като застанеш срещу колата, под пластмасата за чистачките? Както е и при другите модели на Фиат!В нет-а открих ръководство за Улис, може да ти е от полза: http://www.fiat-service.nl/instructi...Instructie.pdfТъй като го няма в Даунлоудс може да се сложи там или пък като важна тема! Лошото е, че е на холандски!Space Star 1.9 DID
-
Колегата Atos кара таквозинка возило - дано види темата и ти помогне, ако знае...Или пък му напиши Лично съобщение.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dejoo написа:онзи ден разглобих таблото и дори извадих турбините бяха пълни с боклуци въздуха от решетките до чистачките(3бр.) директно влиза в турбинитеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Филтрите
Здраво колеги !!! Въпросните филтри за климатроника колкото и странно да иглежда са именно тези три филтъра които се намират под чистачките. И, да като вали се мокрят много тъпо според мен но тва е ,мисля да сложа някви други самоделни неща преди въпросните филтри с цел да се намали мокренето и зацапването им . Иначе 40 кинта купих комплекта!
Коментар
-
И в краина сметка стана ли ви ясно че колко и нелогично да звучи има модели които имат климатик и НЯМАТ филтри Това според ме е някакво недоразумение но е факт Виждал съм такива автомобили които имат клима и нямат филтри просто няма место където да го сложиш тоя филтър А е Пижо ко да говорим
Коментар
-
Esper написа:dejoo написа:онзи ден разглобих таблото и дори извадих турбините бяха пълни с боклуци въздуха от решетките до чистачките(3бр.) директно влиза в турбинитеRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар