Здравейте приятели. Купих лятото на жената Фиат Пунто ево,1.3 мултиджет 84 коня 2010г. Всичко беше наред с климатроника,духа си перфектно студено. Проблема го разбрахме зимата, от лявата страна духа топло,но отдясно духа студено и не може да се стопли купето. Карах я на майстор и ми каза че трябва да се сваля таблото, ремонта ще е към 1000 лв. с необходимите части. Имал ли го някой този проблем,дали наистина е там проблема? Какво бихте ме посъветвали. Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с двузонов климатроник
Collapse
X
-
Веселин написа: Преглед на мнениетоЗдравейте приятели. Купих лятото на жената Фиат Пунто ево,1.3 мултиджет 84 коня 2010г. Всичко беше наред с климатроника,духа си перфектно студено. Проблема го разбрахме зимата, от лявата страна духа топло,но отдясно духа студено и не може да се стопли купето. Карах я на майстор и ми каза че трябва да се сваля таблото, ремонта ще е към 1000 лв. с необходимите части. Имал ли го някой този проблем,дали наистина е там проблема? Какво бихте ме посъветвали. Благодаря ви предварително198mjet Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар