Тука от 2/3 г се налага да е дозареждам нещо изтървава... Това лято пак се налага... работи ама не прави 8/10/12 градуса а духа 18/20... Миналата година пак така беше закачих е на машина, казаха ми че имам само 100 грама фреон... Няма течове провериха. Със оцветител и УВ. Макар, че на началото на радиатора всичко е мазно.... Но въпросът ми е на колко тръгва компресора ??? Или по-точно както казват те със 100 имало и тръгвал. Аз съм чувал, че не трябва тръгва особено със 100... Моя е 600/650 грама. Има съмнения че са ме метнали на машината миналата година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea TD климатик.
Collapse
X
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоПо спомен- фреона е 460 или 640 гр. -едното от двете и 100 мл масло. Може да Ти дам адрес на сервиз за автоклиматици в Кючука, където карам моята кола.
Брата се занимава със климатиците 15 сервизен специалист. Но не по колите. Няма пари в тях даже си бях купили машина ама още е в кашона в офиса им. Идва изпуска всичко надува веросва вакумира и пълни изцяло слага и малсо и бягай...Последна редакция от fifo td 100; 12.05.2020, 18:00.
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоКато гледам как се обслужва автоклиматик и домашен климатик- общото май е само фреона... Но твоя воля. Ако решиш на ЛС ще Ти пратя координати.
Къде ще клечиш по колата.. Пък и при колите замине ли компресора никой не го прави това струва пари.. От някоя морга или рециклаж
Интересно ми е със какво количество минимум тръгва този компресорПоследна редакция от fifo td 100; 13.05.2020, 10:44.
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоПод 2 бара не трябва да тръгва. С какво количество се постигат въпросните 2 бара, "брата" може да каже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар