Здравейте колеги,
Интересува ме как работят двата вентилатора ?
Като застанеш срещу колата
Десния вентилатор е за климатика(включва се при вкл. на климатика и се изкл. при спиране).....НОРМАЛНО.
А Левия е за охладителната с-ма.
Кога се включва ( на кое деление) ?
Кога се включват двата?
При мен на третото деление (термостата почти отворен-маркуча започва да се затопля)се включват и двата и не се изключват дълго време все едно колата е прегряла.
Пробвах- Гася двигателя при работещи вентилатори и веднага отново стартирам и всичко е ОК.
Температурата е нормална,Вентилатори НЕ работят.
Смених Термошалтера( Датчика в/у термостата )
Проверех как отваря термостата и ефект Няма.
Колата с Suzuki sx4 1.9 120к.с. ......
Двигателя е на Фиат "Седичи"
Някакви Идеи...?
---
1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст".
Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост.
Модераторски екип на www.fiatforum.bg
Интересува ме как работят двата вентилатора ?
Като застанеш срещу колата
Десния вентилатор е за климатика(включва се при вкл. на климатика и се изкл. при спиране).....НОРМАЛНО.
А Левия е за охладителната с-ма.
Кога се включва ( на кое деление) ?
Кога се включват двата?
При мен на третото деление (термостата почти отворен-маркуча започва да се затопля)се включват и двата и не се изключват дълго време все едно колата е прегряла.
Пробвах- Гася двигателя при работещи вентилатори и веднага отново стартирам и всичко е ОК.
Температурата е нормална,Вентилатори НЕ работят.
Смених Термошалтера( Датчика в/у термостата )
Проверех как отваря термостата и ефект Няма.
Колата с Suzuki sx4 1.9 120к.с. ......
Двигателя е на Фиат "Седичи"
Някакви Идеи...?
---
1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст".
Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост.
Модераторски екип на www.fiatforum.bg
Коментар