Здравейте колеги. Като много други и аз имам познатият проблем с моторчетата които контролират въздушния поток. От едната страна духа или горещо или студено без възможност за промяна. След дълго четене в английския форум, разглобих половината купе... Открих моторчетата, това в дясно няма проблем, нооо ако някой има идея другите две от ляво които са едва ли не на нивото на радиото, как да ги сваля? Едвам ги виждам опирайки глава в педалите... Късметлий са англичаните че ня тях им е широко с тази жабка отляво. Приемам всякакви съвети. Това е лесното...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатроник браво 2
Collapse
X
-
Здр.и от мен.Проблем и с моя климатроник: не намирам никъде схема на цялата климатизация на фятока. Карах колата на специалист автоклиматици, който смени електромагнита понеже имаше проблем смени и фреона но каза, че не намира кабела от компютъра(климатроник) до някакъв вентил, който трябва да разтовари компресорът след като достигне желаната температура. Вентил има и бил здрав но човекът каза, че никъде не намира въпросният кабел. И понеже пък няма схема нз.къде трябва да бъде вързан. А проблема е, че след като достигне темп. в купето клапите откланят въздушният поток не през охладената пита и тя се обледява в следствие на което спира да влиза хладен въздух и започва да става топличко ДЕЙБА. Някой ГЕЙ е осакатил климатроничето.Молбата ми е ако някой е ремонтирал неговия или може да види къде и как е вързан въпросният вентил моля да сподели. Благодаря за вниманието :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар