Здравейте,
Нов съм във форума и се надявам на снизходителност.
От скоро съм собственик на фиат чинкуеченто 900 i.e. suite от 1998 г.
Наблюдавах следният ефект: когато спра на сфетофар температурата започва да се вдига до 100 градуса и в даден момент включва вентилаторът. По време на движение /по магистрала, път или улица/ температурата се движи около 85-90 градуса. Смених водна помпа, термостат, датчик за температура и радиатор. Ефекта пак се проявява, но при по ниски стойности на температурата. Това нормално ли е или трябва да правя още нещо? Предишните автомобили, които съм карам достигаха 90 градуса и стрерката не мърдаше повече.
Съжалявам за дългият пост. Ще бъда благодарен за всяко мнение.
---
Грешен раздел - Преместена
Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описателно. Редактирано заглавие.
Модераторски екип на fiatforum.bg
Нов съм във форума и се надявам на снизходителност.
От скоро съм собственик на фиат чинкуеченто 900 i.e. suite от 1998 г.
Наблюдавах следният ефект: когато спра на сфетофар температурата започва да се вдига до 100 градуса и в даден момент включва вентилаторът. По време на движение /по магистрала, път или улица/ температурата се движи около 85-90 градуса. Смених водна помпа, термостат, датчик за температура и радиатор. Ефекта пак се проявява, но при по ниски стойности на температурата. Това нормално ли е или трябва да правя още нещо? Предишните автомобили, които съм карам достигаха 90 градуса и стрерката не мърдаше повече.
Съжалявам за дългият пост. Ще бъда благодарен за всяко мнение.
---
Грешен раздел - Преместена
Заглавието на нова тема трябва да е ясно и описателно. Редактирано заглавие.
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар