Мисля ,че имам проблем с водната помпа , понеже като карам на 3-4000 оборота няма проблем в момента в които пусна газта и почва да загрява. Минава над среда и отива нагоре към половината над средата. Като задържа на 4000 оборота пак си пада на средата... Иначе перката си включва . Та проблема ясно клони към помпата . Въпроса е че помпите са с 20 и 24 зъба коя е пунто 1.1 нещо каталог да проверя също гледах че има с 20 зъба и голмото фи на турбинката от 24 зъбовата ... Не знам коя помпа е за 1.1 мотора дайте каталог нещо да знам какво да взема. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем водна помпа пунто 1.1
Collapse
X
-
Има всичко. Притесняваме да не е отишлка от грешен антифриз или ръжда .... че по ено време и седя около година без да я карам . Ремъка е опнат на макс . Въпроса е коя помпа е за 1.1 и да ли не са еднакви и да са ми шибнали тая с 24 зъба и да се върти по бавно. Въпроса е ,че да взема новата ми трябва колата ... А за като я сваля няма как да ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
и аз така гледах ... в епера ,но попаднах на помпи с 20 зъба и голяма турбинка като на 24 зъбата -> https://autoprofi.bg/vodna-pompa-za-...5-11-3795.html Z=20 фи =57.5 и Z=20 фи = 62.70Последна редакция от Fiat_Punto11; 01.05.2018, 18:40.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар