На кратко това е проблема, тука последните дни с по ниски температури точно пред шофьор в долната част на стъклото до към средата има скреж, като този отвън, трябва да го стържеш. Колата няма течове, в дъждовете си беше абсолютно суха вътре. Но е само пред шофьорското място, от другатта страна е сухо. По принцип климатроника ми все си седи с някаква грешка за релето на компресора, но не съм сигурен, че има нещо общо. Някакви идеи? Колата е от подписа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обледяване на предното стъкло отвътре.
Collapse
X
-
Да. Прав си наистина. Явно не е нормално да има лед. Тази вечер се загледах на паркинга, че само някои коли им бяха изпотени отвътре стъклата. Съответно и ще замръзнат. Включително и моята. Другата седмица ще ги търся къде точно са тези отдушници. Иначе вътре в купето няма нищо мокро или влажно. не мога да си обясня от къде идва влагата. Май тази зима за първи път ми става така.
Коментар
-
Днес се опитах да почистя под пластмасовата кора на чистачките. Не успях нацяло, защото рамото на шофьорската чистачка, така и не успях да го махна. Другата също трудно излезе, но все пак излезе. И така с изместена на една страна кора, поизчистих отдолу. не беше много мръсно и през двата канала вляво и вдясно водата си тече надолу.
Въпросът ми е къде са тези вентилационни отвори. Колко са? Къде са точно и трябва ли да се разглобява нещо, за да се стигне до тях?
Коментар
-
Когато колата е на слънце, влагата вътре се изпарява. Щом слънцето изчезне, или се премести и колата вече не е огряна, стъклата първи изстиват и изпарената влага веднага кондензира по тях.
Спасението е да няма влага в салона, или да не оставяте колата на слънце.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
А ъглите зад ботушите почисти ли? Влагата минава през кабелните проходи и температурата в таблото я изпарява и качва горе. Стъклото горе е по студено и там кондензира.
Пронери и вратите за вода. отпуши им утайниците.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар