Константинов написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с температурата и парното Фиат Брава
Collapse
X
-
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоНаправо напиши кой е тоя хубавец. Къде му е сервиза и как се казва.koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоНаправо напиши кой е тоя хубавец. Къде му е сервиза и как се казва.
Коментар
-
polina68 написа: Преглед на мнениетоСервиза е в Люлин,ще изчакам до петък да видя дали ще си получа парите....но ще бъде обявен
Коментар
-
polina68 написа: Преглед на мнениетоСервиза е в Люлин,ще изчакам до петък да видя дали ще си получа парите....но ще бъде обявенkoce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
КЗП действа доста стресиращо на фирмите от които се оплаче човек, имам личен опит с това, големи извинения ми дръпнаха и то лично от шефката на фирмата, няма да пиша с подробности за какво става дума.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоАко ти се занимава има и комисия за защита на потребителите но там нещата са доста тромави .
Коментар
-
polina68 написа: Преглед на мнениетоДа знам,но и с нищо немога да докажа защото аз нямама никакъв документ за каквото и да било,ще му викна господарите.......koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоИ те се изхитриха - за под 300 кинта най-вероятно няма да дойдат....
Коментар
-
Измамника се казва Мартин ,вече е изгонен от сервиза ,запалил е половин Люлин.Не зная как да го кача тук,ако можете влезте в групата на Люлин и го пуснете навсякъде където се сетите ,че ще е полезно да го видят този помяр.Пари едва ли ще видя от него,но най вероятно някой доста ще му се отбие.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоКак се казва сервиза?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар