Колеги, може би ще се наложи да заменя компресора на моята кола с друг втора употреба. Въпроса ми е, компресорите съввестими ли са? Например мога ли да сложа компресор от Пунто 1.2 60 к.с. на моето Пунто 1.2 80 к.с.? Става ли, или трябва да търся от същата кола като моята?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна компресор на климатик
Collapse
X
-
Lakokara4a написа: Преглед на мнениетоКолеги, може би ще се наложи да заменя компресора.....
Без малко и аз да ходя на специалист по климатици, а няма кой да ми погледне клапата за рециркулация в купето че е заседнала в отворено положение и чакам да духа студено .....Истинския мъж се познава дори когато е гол!
Zastava Yugo 45 - 1984, Hyundai Teraccan 2,9 CRDi - 2002 , Fiat Grande Punto EVO 1,4 petrol/CNG - 2009
Коментар
-
Хора, никой нищо не е казал.... Днес ще разбера още преди обяд. Ако обаче се наложи замяна простия въпрос го зададох 10 пъти Мога ли да заменя компресора ми с тоя от посочуната кола? Дават ми го почпи без пари и затова би било хубаво, ако става. Просто става или не? Нищо повече не казвам.Ако знам помагам, ако не знам питам - лична сентенция!
Коментар
-
Благодаря По ппинцип каза, ако е МК2 ще стане. Аз не разбирам тия означения и затова дадох модела и годината. Иначе се оказа, че проблема е в един датчик и някакви упътнения.В понеделник ще я закарам, че сега не може и ще отстраним всичко. Компресор няма да е необходим.Ако знам помагам, ако не знам питам - лична сентенция!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар