Здравейте, имам проблем с бушона който захранва и охлаждащата перка на радиатора. Смених мощното реле в кутията която се намира в коша и бушона многократно. Когато не е пуснат климатика няма проблеми, включва си перката на радиатора, на парното и няма ядове. Щом се включи климатика и почва да греееи след известно време изгаря. Дайте идея от какво може да бъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 96г. гори бушона на климатика
Collapse
X
-
Здравейте колеги и аз имам същия проблем. Пускам си климатика и си работи , само дето не се включват перките да охлаждат радятора за климатика и в резултат колата започва да загрява и ако не се изключи своевременно ще прегрее. При оглед на колата оторед до акумулатора в дясно се намира блок с 3 релета, едно съпротивление и 30 А бушон който беше изгорял, при смяната му и паленето на колата изгоря след минута. Каква може да е причината? Изгорели вентилатори? Някъде е укасил кабел до вентилаторите? Хлабава връзка или...? Моля дайте идеи.
Коментар
-
nikoi84 написа: Преглед на мнениетоследва интересната част с подмяната на вентилаторите с други.
Може да се размине само с едно разглобяване, промиване на втулките, раздвижване, нова смазка и сглобяване обратно.Истинския мъж се познава дори когато е гол!
Zastava Yugo 45 - 1984, Hyundai Teraccan 2,9 CRDi - 2002 , Fiat Grande Punto EVO 1,4 petrol/CNG - 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар