Здравейте колеги миналата седмица пътувах извън града с пуснат климатик и при сваляне на предавка от 5-та на 4-та за изпреварване ми се вдигна стрелката на температурата върнах педала на газта и за около 15 20 сек. си застана на средата където си седи винаги и така след около 15 20 километра на едно леко изкачване пак карах с около 130 140 пак се вдигна температурата и пак спадна за същото време спрях климатика докато пристигна до желаната цел и нямаше повече проблеми и така до след 2 дни като дойде време за връщана и реших да я карам без климатик и така нямаше проблеми докато не настъпих колата до 160 и се вдигна и пак спадна за същото време прибрах се без никакви проблеми цяла седмица я карах така докато вчера не излезнах от града да ида да заредя на бензиностанция марешки софия и отидох да направа обратен завои на кръговото за банкя и пак се вдигна стрелката в колата бяхме 4 човека и вече не знам какво да права като пусна климатика перката си върти което ме води до мисълта че релето си работи
моля помагайте че ми предстой пътуване до морето а не искам неприатности по магисталата (ако темата не е за тука моля да ме извините и я изместете или изтриете )
моля помагайте че ми предстой пътуване до морето а не искам неприатности по магисталата (ако темата не е за тука моля да ме извините и я изместете или изтриете )
Коментар