Колеги защо компресора на климатика не работи постоянно ? пускам аз климатика щрака нещо и компресора почва да работи като след 10 секунди компресора се изключва сам перката след малко и тя , и така ту работи ту не и на какво се дължи това ? В движение 2-3000 оборота няма проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компресор климатик на Мареа .
Collapse
X
-
fuel injekcion написа: Преглед на мнениетоКолеги защо компресора на климатика не работи постоянно ? пускам аз климатика щрака нещо и компресора почва да работи като след 10 секунди компресора се изключва сам перката след малко и тя , и така ту работи ту не и на какво се дължи това ? В движение 2-3000 оборота няма проблем.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
fuel injekcion написа: Преглед на мнениетоминалата година пак правеше така но доста рядко , и вкючеше ли се компресора тръгва перката и тва е няма промяна всичко беше добре , сега не ми харесва климатика е пълен.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
И на жената на ситроенчето работи така,и си охлажда много добре.Моя не го чувам да изключва,но не охлажда добре,и използвам мексиканския.И при мен има промяна на обороти и мощност, защото карам с обикновено агу и няма кой да компенсира работата на мотора,на бензин няма проблеми.FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа: Преглед на мнениетоИ на жената на ситроенчето работи така,и си охлажда много добре.Моя не го чувам да изключва,но не охлажда добре,и използвам мексиканския.И при мен има промяна на обороти и мощност, защото карам с обикновено агу и няма кой да компенсира работата на мотора,на бензин няма проблеми.
Нещо заговорихме за климатици, свърши ли зимата?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар