Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли от климатик да мина на климатроник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли от климатик да мина на климатроник

Колеги, на Бравата съм с климатик, но имаме Мареа с климатроник която заминава за части. Мога ли да я използвам за донор и кое ще ми е нужно за да стане Бравата с климатроник?

Трябва да смениш цялото табло + жички + куп глупости.
    Не си заслужава блъскането, отделно климатроника далеч не е от прецизните.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Може , но както ти е казал колегата минимум 5 дни игра плюс не кой знае какъв ефект
      koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442

Коментар

хората гледат кола с климатик да си купят,че е по-прост,а ти обратното.просто няма смисъл.

Коментар

Климатроникът на тези коли е малко силно да се нарече климатроник. По-скоро е някакъв полу-автоматичен климатик. Единственото, което прави е да ти променя оборотите на вентилатора в купето, за да си нагоди що-годе температурата.
          Пробвано с термометър в купето - след определено време успява да докара температурата до два градуса девиация от заданието в положителна посока. Но не управлява клапата за външен въздух автоматично, не ти мести автоматично позициите на духалките.
          Често моя климаторник го карам на ръчно - LO задание и 2-ра степен на вентилатора. И според мен няма смисъл да се заиграваш.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Working...
          X